13 Kasım 2015 Cuma

KALBİM SENDE KALDI


 

 
 
            

               Bu romanımızdaki  baş karakterler Lauren ve Nick. Lauren genç, güzel bir kadın. Müzikle uğraşmış, bu dalda kariyer yapmış fakat hayatını bu şekilde sürdürmek istemiyor. Babasının uzaktan akrabası olan zengin iş adamı Philip Whitworth’ten iş ister. Philip aynı zamanda Nick'in üvey babasıdır. Üvey oğlu ihaleleri sürekli babasının  elinden almaktadır. Bu da Philip Whitworth oğluna karşı hırslanmıştır. Sürekli şirketinde bir casus olduğunu düşünmektedir. Bu yüzden Lauren'ı casusluk teklif eder ve onu Nick'in şirketine yollar. Kız önce teklifi kabul eder, fakat sonradan vicdanı sızlar vazgeçer ve mülakatı başarısız geçer.
 
              Şirketten çıkıp arabasıyla giderken küçük bir kaza geçirir ona Nick yardım eder ve tesadüfen tanışmış olurlar. Lauren, Nickin şirketin patronu olduğunu bilmemektedir. Sohbet esnasında iş başvurusunu anlatır Nick ona yardım eder ve Lauren, şirkette sekreter olarak işe başlar.
               Lauren ve Nick hafta sonu buluşurlar, bir göl evinde vakit geçirirler. Fakat Nick bir daha Lauren'i aramaz. Lauren hem kızgın hem de kırgındır. Bir gün şirkette parti düzenlenir ve şirketin partisinde Lauren’le karşılaşan Nick tekrar birlikte olmak ister Lauren reddeder. Nick, Lauren'in peşini bırakmaz ve teklifini sürekli devam ettirir. Lauren, Nick'i seviyor olduğu için pes eder ve tekrar bir araya gelirler ve evlenmeye karar verirler.

               Bu sırada Philip, Lauren'e casusluk yapması için baskı yapar. Lauren sevdiği adama ihanet etmez, fakat Philip sürekli baskı yapmaktadır. Sonunda pes eder ve onunla buluşur. Philip'e casusluk yapamayacağını, onu sevdiğini söyler. Ama Philip şantaj yapar, Lauren çaresiz kalır ve şirket evraklarında değişiklik yaparak verir. Lauren’i takip eden güvenlik, evrakları verirken onların resmini çeker ve fotoğrafları Nick'e verir. Nick ihanete uğradığını sanarak Lauren'e hakaret ederek şirketten kovar. Derdini Nick'e anlatamayan Lauren şehri terk eder. Bir kaç ay sonra güvenlik şefi Lauren’i masum olduğunu fark ederek Lauren’i temize çıkaran delilleri bulur, Nick'e Lauren'in masum olduğunu kanıtlar.

             Nick çok pişmandır, hemen Lauren’in olduğu yere gider Lauren' den özür diler o da kabul eder. Lauren ve Nick kısa süre içinde evlenirler .
 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder